Vi har även ett London-derby framför oss på lördagen när Chelsea tar sig an Arsenal hemma på Stamford Bridge. Två formstarka lag som drabbas samman men det är inget snack om saken om vilka som varit klart bättre på sistone och Arsenal står rättvist som favorit inför mötet. Spännande derby!

 

Chelsea

Chelsea har lyckats vända på den fruktansvärt dåliga formen man hade i början på säsongen och har inför denna match tre raka vinster i bagaget. Man slog ut Brighton ur Carabao Cup som var den mest imponerande vinsten av dom tre, sedan slog man Fulham i ligaspelet och senast slog man Burnley med hela 1-4. Nu väntar dock en betydligt tuffare match och mot just Arsenal så har man tre raka nederlag. 

 

Arsenal

Arsenal leder ligan tillsammans med Tottenham efter att man slog Man City i sin senaste match med 1-0 efter ett sent mål av Martinelli. Nu väntar ännu en tuff match på bortaplan dessutom, men i mina ögon ska Arsenal gå för samtliga poäng. Man har slagit Chelsea i tre raka inbördes möten och är i nuläget det klart bättre laget.

 

Speltips

Arsenal är det bättre laget och jag tror att man kommer vara spelförande och även skapa flest chanser i matchen. Spelet jag valt inför detta derby sitter i tre av de fyra senaste inbördes mötena och även i fyra av Arsenals fem senaste matcher. Speltipset blir att Arsenal får flest hörnor till 1.81 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.