Även på söndag har vi två matcher i Premier League och den jag väljer att fokusera på är matchen mellan Bournemouth och serieledarna Liverpool. Gästerna som vi vet kommer behöva klara sig utan Salah och hittills har man klarat sig bra med två av två vinster utan stjärnan. Hemmalaget vann på hemmaplan mot Liverpool förra säsongen och hoppas nu kunna gör det igen!

 

Bournemouth

Hemmalaget är i strålande form inför en så här viktig match när man tar emot serieledarna Liverpool. Man har nu vunnit sju av deras nio senaste matcher och fem av deras sex senaste. Man har bland annat slagit Tottenham, Man United och Newcastle samt kryssat mot Aston Villa under det spannet och är det nån gång man bör ha chans att ta poäng mot Liverpool så är det nu.

 

Liverpool

Serieledarna kommer också till matchen i god form och har nu vunnit fyra raka matcher där två av dom var mot Newcastle och Arsenal. Men som vi vet om så måste man klara sig utan sin bästa spelare Salah och trots att man vunnit sina två matcher utan honom så har ändå hans frånvaro märkts av. Mot Fulham speciellt så hade man det tufft tills man gjorde 1-1.

 

Speltips

Två formstarka lag drabbar samman och här är känslan att det kan gå hur som. Men det är två lag som får med sig en hel del hörnor men som även släpper till en hel. Tittar vi på Bournemouths senaste 16 matcher så har det blivit minst 10 hörnor i 15 av dom. Det har det även blivit i 4 av de 5 senaste inbördes mötena. Här tror jag att spelet gynnas av att båda lagen är i god form och kommer även att båda lagen garanterat kommer att gå för vinst. Speltipset blir alltså över 9.5 hörnor i matchen till 1.58 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.