Speltips

Söndagens speltips kommer från Franska Ligue 1 där vi redan är inne i omgång 2 av ligan. Inför söndagens ligamatcher är det två lag som kommer från målrika matcher i premiären. Hemmalaget Lens förlorade borta mot Brest med 3-2. Gästerna Rennes vann sin hemmamatch mot Metz med hela 5-1 och kommer med en bra form till Stade Bollaert-Delelis. Här synar jag två spel i matchen till oddsen 1,75 och 1.62. Mitt huvudspel blir Över 2.5 mål i matchen och extraspelet Över 7.5 skott på mål i matchen.

 

Lens

Klubben som utmanande självaste PSG om titeln förra säsongen är knappa favoriter mot ett formstarkt Rennes denna söndag. I ligapremiären åkte man på en kalldusch mot Brest där man förlorade borta med 3-2. Det är ett revanschsuget hemmalag inför omgång 2 där man står som knappa favoriter.

 

Rennes

Laget hade en fin avslutning ifjol där man avslutade starkt och vann 4 raka på slutet. Efter den fina faciten lyckades man slutade på en fjärde plats. I försäsongen har formen fortsatt där man bara förlorade en match utav sex och i ligapremiären vann man på ett imponerade sätt mot Metz med 5-1.

 

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.