Imorgon har vi även toppmatchen mellan Spanien och Italien i dödens grupp. Här är det viktiga poäng på spel då det i nuläget kommer att stå mellan dessa två lag om vem som slutar etta i gruppen.

 

Spanien

Spanien fick en strålande start påi detta EM då man slog Kroatien med hela 3-0 i den första omgången. Samtliga mål kom i första halvlek och matchen var redan då avgjord, men Spanien ska vara väldigt nöjda med tre poäng då resultatet inte riktigt speglar matchbilden. Kroatien skapade fler målchanser och hade fler skott på mål än Spanien och därmed även ett högre xG (förväntade mål). Men i slutändan är det resultatet som såklart spelar roll och Spanien kommer att komma till denna match med högt självförtroende.

 

Italien

Italien såg ut att få en jobbig öppningsmatch då man släppte in det snabbaste målet i EM:s historia mot Albanien. Men man vände matchen redan efter 16 minuter och vann tillslut med 2-1 vilket var otroligt viktigt för deras del. Här står man som underdogs vilket är väntat men italienarna ska inte underskattas.

 

Speltips

Här bygger jag ihop ett spel med två stycken spelval. Båda inom skott marknaden där båda spelen satt i Spaniens match mot Kroatien. Ena är över 6.5 skott på mål i matchen som suttit i Spaniens sju senaste matcher och i Italiens två senaste. Andra är Morata över 1.5 skott som han löste med marginal mot Kroatien. Speltipset här blir alltså över 6.5 skott på mål och Morata över 1.5 skott till 1.80 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.