På tisdagen ska även Portugal ta sig an Island i deras fjärde match i EM-kvalet. Man har tre av tre segrar och leder gruppen med deras nio poäng. Island har endast vunnit en av deras tre spelade matcher och på tisdag lär det inte bli några poäng för deras del.

 

Island

Islands hopp om att ta sig till EM är nog inte så höga efter att man förlorat två av sina tre spelade matcher och har dessutom två möten kvar mot Portugal. Vinsten kom mot gruppens sämsta lag i form av Liechtenstein som man slog med 0-7. Men på tisdag så bör man nog förvänta sig ännu en förlust då gruppens bästa lag kommer på besök.

 

Portugal

Portugal tog sin tredje raka vinst igår när man slog Bosnien med 3-0 och har nu alltså nio poäng med 13-0 i målskillnad. Man var redan på förhand stor favorit att vinna denna grupp och fortsätter man i den här takten så kan man nog säkra förstaplatsen innan samtliga matcher är spelade. 

 

Speltips

Jag väljer att ställa mig med Portugal även denna gång då jag förväntar mig att man tar sin fjärde raka vinst. Dessutom lägger jag till under 4.5 mål i matchen som suttit i två av båda lagens tre senaste matcher då jag tror det kan bli en hyfsat tillbakadragen match där Island nog kommer försöka hålla nollan så länge som möjligt. Speltipset blir alltså att Portugal vinner och under 4.5 mål i matchen till 1.58 hos Leovegas.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.