På torsdag väntar omgång 2 i Grupp C och jag riktar fokus på matchen mellan Danmark och England. Här är England givna favoriter men efter prestationen mot Serbien så har Danmark absolut chans att ta poäng. 

 

Danmark

Danmark kryssade sin första gruppspelsmatch mot Slovenien men man förtjänade kanske att vinna den matchen. Så blev inte fallet utan man fick nöja sig med bara en pinne mot gruppens på förhand svagaste lag. Nu kommer Danmark att få jobba hårt för att ta sig vidare ur denna grupp.

 

England

England imponerade inte på en enda människa i öppningsmatchen mot Serbien men man tog tre poäng som i slutändan är det viktigaste. Sju skott avlossade man under 90 minuter mot ett Serbien som inte är kända för sitt starka försvarsspel. På torsdag kommer England att behöva vara betydligt bättre för att kunna ta ännu en viktig vinst.

 

Speltips

Här blir fokuset på antal hörnor i matchen då Danmark speciellt är ett lag som både får och släpper till en hel del hörnor. I matchen mot Slovenien fick man nio hörnor och släppte till fem och det har nu blivit över 7.5 hörnor i sju av Danmarks åtta senaste matcher. Speltipset blir över 7.5 hörnor i matchen till 1.53 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.