Vi har även tre matcher i Premier League som väntar imorgon och jag lägger fokus på kvällsmatchen mellan Wolves och Arsenal. Här är det otroligt viktiga poäng på spel för gästerna som förlorade förra helgen när man hade chans att gå upp i serieledning. Nu är Arsenal två poäng bakom Man City, tillsammans med Liverpool som också har 71 poäng. Spännande match!

 

Wolves

Wolves befinner sig i mitten av tabellen och har inget att spela för vilket man sett på deras prestationer på sistone. Fyra raka ligamatcher har man nu radat upp utan vinst och frågan är om man kommer lyckas hitta tillbaka till sin fina form som man hade i början av året. Jag tror inte det och det är inte konstigt heller, det brukar bli så här med lagen som inte hotas av nedflyttning men som samtidigt inte har något Europaspel att jaga.

 

Arsenal

Gästerna har som sagt väldigt mycket att spela för och det kommer man troligen att ha tills den sista matchen är spelad. Än hur tung förlusten var förra veckan då man hade chans att ta serieledning, så är det fortfarande bara två poäng upp till Man City som leder ligan just nu. Men man är inte ensam att jaga City utan Liverpool sitter som sagt också på 71 poäng vilket innebär att man inte bara kan förlita sig på att man vinner sina egna matcher. Men det viktiga är att man ser till att göra det då det är det enda man kan påverka.

 

Speltips

Måstematch för Arsenal som sagt och jag väljer att spela därefter. Man har fyra raka vinster mot Wolves och kommer till den här matchen med två raka förluster, här är det ett ypperligt läge att studsa tillbaka och ta tre viktiga poäng. Tillsammans med Arsenal vinst slänger jag även in att Saka har minst två skott i matchen som han löst i 17 av hans 18 senaste ligamatcher, och han hade dessutom tre stycken mot Wolves senast. Speltipset här blir alltså att Arsenal vinner och Saka över 1.5 skott till 1.62 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.