På torsdag ska Europa League-kvartsfinalerna avgöras när returmötena ska spelas. Jag lägger fokus på Sevilla som tar emot Manchester United på hemmaborg där det är lika läge efter första matchen. Sevilla fick med sig ett riktigt bra resultat från Old Trafford då matchen slutade 2-2 efter en svag andra halvlek av Man United. Allt avgörs på torsdag!

 

Tung andra halvlek för United

Första matchen slutade alltså 2-2 på Old Trafford vilket innebär att Sevilla kommer att ha en liten fördel med hemmaplan när allt ska avgöras. Man United hade verkligen kunna punktera matchen efter att man gjorde 2-0 efter bara 21 spelade minuter. Men ju längre matchen gick så började Sevilla sakta men säkert komma in i matchen och andra halvlek var inte lyckad från hemmalaget. Inte nog med att man tappade 2-0 ledningen så åkte man på ännu en skada när Martinez tvingades kliva av och det blev sedan klart att han missar resten av säsongen. 

 

Lång skadelista

Man United kommer till matchen som favorit att ta sig vidare trots att Sevilla har hemmaborg när det ska avgöras. Dessutom så har Man Uniteds skadelista blivit ännu längre efter den senaste matchen då Martinez som sagt drog på sig en långtidsskada, men man blir även utan Fernandes som är avstängd. Nu i deras senaste match mot Nottingham så var det Maguire och Lindelöf som bildade mittbackspar och det lär nog bli samma på torsdag. 

 

Speltips

Trots en svag andra halvlek i den första matchen från Man Uniteds sida vilket innebär att det är lika läge inför denna match i Spanien så har Man United ändå goda chanser att lösa detta. Men att vinna efter fulltid vet jag inte då Sevilla är ett starkt hemmalag och det tror jag kommer att synas på torsdag. Speltipset blir X2 och att Man United får flest hörnor (3-vägshandicap 0-2) till 1.76 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!