Imorgon väntar första semifinalen i FA-Cupen när Manchester City och Chelsea drabbar samman. Man City åkte ut ur Champions League tidigare i veckan efter att ha förlorat på straffar mot Real Madrid, medan Chelsea senast spelade i måndags då man körde över Everton och vann med hela 6-0.

 

Manchester City

City står som klara favoriter att ta sig vidare till ännu en final i FA-Cupen och med all rätt. Man är det klart bättre laget och nu när man åkt ut ur Champions League så är man nog extra motiverad till att vinna FA-Cupen. Detta blir tredje mötet mot Chelsea den här säsongen och båda har slutat lika, första 4-4 på Stamford Bridge och sedan 1-1 på Etihad.

 

Chelsea

Chelsea kommer till matchen i fin form och är obesegrade i åtta raka matcher där fem har varit vinster. Är det någon gång på säsongen som jag skulle ge Chelsea en chans mot City så är det nu, men lagen man mött är såklart långt ifrån Citys nivå och Chelsea kommer att få slita hårt imorgon för att ha chans. Men man har som sagt redan kryssat två gånger mot City den här säsongen och visade i båda matcherna att man kan såra dom.

 

Speltips

Här riktar jag fokus på Chelseas bästa spelare den här säsongen, Cole Palmer, som fortsätter att prestera match efter match. Nu får han återigen möta sitt gamla lag för tredje gången den här säsongen i en semifinal i FA-Cupen dessutom. Palmer har löst minst två skott i sju raka matcher och även i 11 av hans 12 senaste matcher då han spelat minst 70 minuter. Speltipset här blir alltså Cole Palmer över 1.5 skott till 1.55 hos Betinia.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.