Speltips

Söndagens speltips kommer från en av världens bästa fotbollsmatch El Clásico! Där både Real Madrid och FC Barcelona kommer med en grym form. Räkna med en underhållande fotbollsmatch  med förmodligen flertals mål på Santiago Bernabéu denna söndagskväll! El Clásico brukar innehålla flera mål när dessa lag möts. Senaste mötet i Super Cup sluta det 2-3 till Real Madrid efter förlängning, innan det: 1-2, 2-1 och 3-1. Som ni ser själva är det målfest när det gäller tidigare möten och ser ingen skillnad nu när båda lagen kommer med grym form till matchen och ett pånyttfött Barca som gjorde 4 mål senast i ligan. Totalt har man nu gjort 14 mål på de senaste 4 ligamatcherna. Real Madrid är inte så långt efter de heller då man gjort 11 mål på de 4 senaste ligamatcherna och dessutom 3 mål senast i CL mot ett PSG. Nu har man även kanske den hetaste anfallaren i världen Benzema som gjort 8 mål på sina 5 senaste framträdande. Här tycker jag spelbolagen är alldeles för generösa med oddset och jag ser ett stort spelvärde! Vi spelar Över 2.5 mål i matchen & båda lagen gör mål till 1.90 och 8/10 units skickas in.

 

Real Madrid

Efter sina 28 omgångar toppar laget La Liga med sina 66 poäng och 10 poäng före Sevilla. Raden säger 20 vinster, 6 oavgjorda och 2 förluster. Målskillnad 59:21. Till El Clásico kommer man som favoriter vilken man har all rätt till. Man är snuskigt starka på Bernabéu och har vunnit 10 av 14 matcher denna säsong. De övriga 4 matcherna har man spelat oavgjort, så man är alltså fortfarande obesegrade här. Laget kommer även från en skön CL vinst mot PSG och visar att man fortfarande är kungarna av Champions League. La Ligas skyttekung Benzema är stekhet och har nu gjort 6 mål på sina 4 senaste framträdande för klubben och totalt 20 mål i La Liga. Får vi se ytterligare ett mål på Söndag?

 

FC Barcelona

Pånyttfödda Barca är La Ligas i skrivande stund formstarkaste lag och har nu gjort 16 mål på sina 5 senaste ligamatcher. Laget klättrar i La Liga och ligger nu just nu på en fin 3e plats. Tränaren och före detta Barca-spelare Xavi har verkligen lyft laget till en helt ny nivå. Värvningen av Aubameyang har varit en succé och han har redan hunnit med 6 baljor i Barca tröjan. Även fast man ses som underdogs i mötet på Söndag så tror jag verkligen man har en stor chans att rå på Real Madrid.