Inatt väntar ett toppmöte i NBA när tvåan och trean drabbar samman i Western Conference. Det är Timberwolves som tar emot de regerande mästarna Denver Nuggets i en mycket viktig match här i slutspurten. Båda lagen sitter på exakt samma facit med 47 vinster och 21 förluster vilket innebär att vinnaren kommer att ta sig ett steg närmare förstaplatsen.

 

Minnesota Timberwolves

Hemmalaget spelade senast nu natten som var då man mötte Utah Jazz för andra gången i rad. Man vann som väntat båda matcherna efter två imponerande insatser av deras stjärnspelare Anthony Edwards. Han har nu fått ta på sig ett ännu större ansvar då Karl-Anthony Towns blivit skadad och kommer att missa minst en månad till. Inför denna match står man som underdogs vilket inte är konstigt då man som sagt saknar sin andra bästa spelare, samt möter de regerande mästarna.

 

Denver Nuggets

Gästerna hade fem raka vinster innan man föll senast mot Dallas Mavericks i vad som var en riktigt spännande match. Mavs vann matchen i den sista sekunden efter en individuell briljans av Kyrie Irving. Nu väntar ännu en tuff match för Nuggets men här förväntar jag mig att man studsar tillbaka och vinner. Man kommer till matchen med frisk trupp och bör därför kunna slå ett Timberwolves som saknar K-A Towns.

 

Speltips

Jag väljer sida här och ställer mig med gästerna som har den bättre truppen i dagsläget och bör kunna slå Wolves trots bortaplan. Nuggets har vunnit med minst fem poäng i 11 av deras 13 senaste matcher och jag tror man löser det även här. Speltipset blir alltså Denver Nuggets -4 till 1.57 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.