Under tisdagen riktar vi blickarna mot SHL och matchen i Scandinavium där Frölunda och Brynäs drabbar samman. Tisdagens speltips blir ett målspel.

 

Målmarknaden är intressant

Både Frölunda och Brynäs har bjudit på flera målglada tillställningar den senaste tiden. Frölunda kommer senast från en 6-målsmatch borta hos Rögle under söndagen och Brynäs med en 7-målsmatch under sin senaste, matchen mot Växjö Lakers. Sett till lagens fem senaste matcher så har det bara varit en enda match som slutat med mindre än fem mål. Detta är inte speciellt konstigt om vi ser till lagens målskillnad under matcherna. Målproduktion framåt har varit bra men dessvärre har båda lagen haft svårt att hålla tätt bakåt. Frölunda med målskillnaden 17:17 och Brynäs med 12:20 efter de fem senaste matcherna.

 

Speltips

Mycket talar för att tisdagens match i Scandinavium blir en målrik sådan, likt som det brukar bli när Frölunda och Brynäs drabbar samman. Att matchen slutar minst 2-2 känns väldigt rimligt och målspelet Båda lagen gör minst 2 mål: Ja måste testas!

Tisdagens speltips får 2 units på sig och finns i skrivande stund till bäst odds hos ComeOn.

 

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet.