Under fredagskvällen riktar vi fotbollsfokuset på tyska Bundesliga som bjuder toppmöte i Leipzig. RB Leipzig får finbesök av ingen mindre än serieledande Bayern och här bjuder jag på ett målspel!

 

Svårstoppad offensiv

Bundesliga är äntligen tillbaka och omstarten kan knappast bli bättre. Ligan rivstartar direkt med ett riktigt tungviktsmöte och det är inte vilket som helst utan nämligen RB Leipzig mot Bayern. Jag förväntar mig som vanligt att matchen bjuder på underhållning redan från första minut och även att den innehåller ett gäng mål. Något som det tenderar att göra när dessa lag spelar mot varandra.

Lagens offensiva kraft har onekligen varit svårstoppad den här säsongen. Efter 15 omgångar så har RB Leipzig noterats för 30 mål framåt och Bayern med sanslösa 49 mål.

 

Speltips

Finalmatchen i tyska supercupen som ägde rum i somras, den som slutade 5-3 till Bayern var också senaste matchen mellan lagen. Någorlunda färsk statistik som vi absolut kan ta med oss till fredagens tillställning.

Jag är enig med statistiken och visst är det mycket som talar för att båda lagen nätar samt att matchen innehåller minst tre mål. Fredagens speltips från omstarten av Bundesliga blir därför Båda lagen gör mål + Över 2.5 mål: Ja till oddset 1.66 hos Bethard.

 

Klicka på bilden för att hämta bonusen.