Imorgon har vi två matcher i Premier League framför oss där jag riktar fokus på Arsenal som tar emot Crystal Palace i en mycket viktig match för hemmalaget. Arsenal som bara vunnit en av sina sju senaste matcher behöver minst sagt en vinst imorgon för att inte halka efter toppstriden.

 

Arsenal

Hemmalaget har haft det riktigt tufft på sistone med bara en vinst på deras sju senaste matcher. Man har dessutom förlorat tre raka matcher inför denna där två av dom var i ligaspelet. Man har nu halkat efter lite i toppstriden och ligger i nuläget på 4:e plats med fem poäng upp till Liverpool som leder ligan. Mot just Crystal Palace så har man varit bra på sistone och har tre raka vinster mot dom.

 

Crystal Palace

Gästerna har haft det ännu tuffare än Arsenal och har bara vunnit en av deras 11 senaste matcher. Senast förlorade man mot Everton i FA-cupen i onsdags och kommer alltså till denna match med betydligt mindre vila än hemmalaget. Inte mycket som tyder på att Palace lyckas ta poäng här utan frågan är nog bara hur länge man orkar hålla emot Arsenals tryck.

 

Speltips

Här tror jag vi kan få en händelserik match då Arsenal verkligen måste gå för vinst och kommer garanterat att sätta högt tryck på Palace redan från start. Samtidigt som Palace har lyckats skapa chanser mot Arsenal förut och har haft minst 9 skott i sju av de åtta senaste inbördes mötena. Det har även varit en hel del skott i Arsenals sex senaste matcher där det blivit över 23.5 skott i samtliga. Speltipset här blir alltså över 23.5 skott i matchen till 1.56 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.