Helgen är äntligen här och spelutbudet är minst sagt tilltalande! Lördagens speltips från mig hittar vi i MLS och kvällens enda match från ligan, mötet mellan New York City och Vancouver Whitecaps.

 

Inte bara formstarkast

Brian White och hans Vancouver Whitecaps fortsätter att spela bra och klättrar allt högre i den västra konferensen. Faktum är att man tillsammans med Los Angeles Galaxy just nu är ligans formstarkaste lag sett till dem fem senaste matcherna. Totalt har man skrapat ihop 12 poäng från dessa.

Vancouver Whitecaps toppar inte bara formtabellen inom ligan, utan också tabellen vad gäller hörnor. Med ett hörnsnitt på 6.28 hörnor per match så är man i skrivande det hörngladaste laget i MLS.

 

Speltips

Att få hörnlinan 3.5 på ett lag som Vancouver Whitecaps är på tok för lågt och enligt mig en klockren lina sett till statistiken. Inte nog med att man är det hörngladaste laget i ligan, man snittar också 5.27 hörnor per match på bortaplan. Lägg därtill att lördagens motstånd är New York City, ett lag som släpper till 4.74 hörnor per match till sina motståndare.

Lördagens speltips är självklart och här klickas Antal hörnor för Vancouver Whitecaps: Över 3.5 till oddset 1.61 hos Coolbet. Inget konto hos Coolbet? Missa inte erbjudandet nedan!

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.