På lördagen ska de regerande mästarna ta sig an Fulham i den 4:e omgången i Premier League. Man City leder ligan med sina tre av tre vinster och gästerna kommer till matchen med fyra poäng på deras tre matcher. Allt pekar mot att hemmalaget tar tre enkla poäng på lördag.

 

Manchester City

Tre av tre vinster har man i ligaspelet efter att man tillslut vann mot Sheffield i deras senaste match. Det tog tid för City att få hål på Sheffield men efter att Haaland tryckte dit den i 63:e minuten så tyckte man det skulle vara klappat och klart. Men Sheffield kvitterade i 85:e men släppte sedan in tre minuter senare och City vann med 1-2. City lär ha samma övertag mot lördagens motståndare Fulham, speciellt på Etihad där man är extra stark.

 

Fulham

Gästerna slog ut Tottenham i Carabao Cup igår efter straffläggning och kryssade även mot Arsenal i matchen innan det. Två raka imponerande insatser från Fulhams sida med andra ord och nu är det dags för en tredje rak match mot topp motstånd. Denna match kommer nog bli den tuffaste och man bör inte räkna med några poäng. Man har dessutom ett extremt dåligt facit mot just City med 14 raka förluster.

 

Speltips

Förväntar mig dominans av City här speciellt med hemmaplan och mot ett lag man slagit i 14 raka matcher. Speltipset blir Man City över 5.5 skott på mål till 1.57 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.