Sista matchen på lördagen i Premier League är mellan Brighton och Newcastle. Två lag som nog kommer vara med i toppen och slåss om Champions League platserna denna säsong. Inför matchen har hemmalaget sex poäng på deras tre spelade matcher medan Newcastle börjat tungt och har bara tre poäng.

 

Brighton

Hemmalaget började säsongen på strålande sätt med en vinst mot nykomlingarna Luton med hela 4-1. Efter det gjorde man återigen fyra mål, den gången mot Wolves på bortaplan som också slutade 1-4. Men i Brightons senaste match fick man åka på säsongens första förlust när man tog sig an West Ham på hemmaplan. Brighton var långt ifrån dåliga den matchen och bör kunna ta revansch på lördag och i alla fall ta ett poäng.

 

Newcastle

Gästerna har haft ett av, om inte det tuffaste, schemat efter tre spelade matcher. Man inledde säsongen med en 5-1 vinst mot Aston Villa, vilket på förhand inte ansågs vara en “enkel match”. Efter det tog man sig an de regerande mästarna på bortaplan och föll med bara 1-0. Och nu senast åkte man på en otroligt tung förlust mot Liverpool då man tog ledning efter 25 minuter, fick spela med en man mer från minut 28, och släpper ändå in två sena mål i 81 och 93 och förlorar matchen med 1-2. 

 

Speltips

Jag väljer att lägga fokus på Brightons Solly March inför denna match som varit deras bästa spelare hittills. Han snittar 3.3 skott per match och har haft minst ett skott på mål i två av hans tre spelade matcher. Speltipset blir Solly March över 0.5 skott på mål till 1.72 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.