På söndag ska Norrköping försöka vända på sin halvdåliga form man hamnat i när man tar emot ett formstarkt BK Häcken. Norrköping kommer till matchen utan vinst på deras fyra senaste matcher och förlorade även träningsmatchen man hade mot AIK i förrgår. 

 

IFK Norrköping

Norrköping har det tungt just nu efter att man hade en starkt start på säsongen. Nu har man spelat fyra raka matcher utan vinst varav tre av dessa har varit förluster. Man fick dock med sig en pinne på bortaplan mot Djurgården i deras senaste match innan uppehållet vilket var starkt gjort. Djurgården hade dessutom vunnit sex raka matcher på hemmaborg men Norrköping bröt den sviten. 

 

BK Häcken

Häcken ligger på 3:e plats inför matchen med Elfsborg och Malmö FF över sig. Häcken har dock spelat en match mer än båda dom två lagen och har inte råd att tappa poäng på söndag. Men med deras fina form i ligaspelet med tre raka vinster så är man rättvisa favoriter inför denna match.

 

Speltips

Viktiga poäng på spel för båda lagen, Norrköping måste vända på den svaga formen samtidigt som Häcken måste hänga med i toppstriden. Det är svårt att gå emot de formstarka gästerna här och jag tror att man får med sig åtminstone en pinne. Speltipset blir X2 och över 8.5 hörnor i matchen till 1.54 hos Leovegas.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.