Speltips

Söndagens speltips kommer från Allsvenskan som nu är tillbaka i helgen efter uppehållet. Här spanar jag in mötet mellan Halmstads BK – IFK Göteborg där jag funnit ett kanonspel i matchen. Gästerna IFK Göteborg har varit ruskigt bra på att skapa hörnor i sina matcher där man klarat dagens lina i 11/12 ligamatcher denna säsong. Vi spelar IFK Göteborg över 4.5 hörnor i matchen till oddset 1.61 hos Mr Green.

 

Halmstads BK

Nykomlingarna för säsongen har fått en relativ trevlig start. Man ligger på en 7e plats i ligan med raden 6-1-5 och målskillnad 13:17. Innan man gick på uppehåll avsluta man sina matcher fint där man plockade 3 segrar på sina 4 senaste. Nu har man också möjlighet att fortsätta det fina spåret eftersom man gästas av IFK Göteborg som fortfarande saknar seger på bortaplan denna säsong.

 

IFK Göteborg

För att hitta Blåvitt i ligan får vi gå ner ända till en 14e plats och det råder kris i Göteborg klubben just nu. Man har bara tagit en ynka seger på sina 12 matcher och det är under all kritik. Att skapa hörnor har man däremot varit bra på. Det kan såklart bero på att man ofta fått jaga ett underläge i sina matcher. Blåvitt är nämligen ett av de bästa lagen på den fronten. Man har skapat:  9, 10, 5, 7, 6, 7, 7, 6, 8, 8, 1 och 5 hörnor. Snittet per match ger 6,5 hörnor och är över dagens lina.

 

Klicka på bilden för att spela spelet och få 100 kr i cash, utan omsättningskrav.