Sista matchen i Allsvenskan för helgen är mellan Djurgården och Varbergs BoIS som spelas 17.30 på söndagen. Inget snack om saken om vilka som är favoriter inför matchen och allt pekar mot att Djurgården tar en sjunde vinst på hemmaplan av åtta möjliga!

 

Djurgårdens IF

Djurgården började säsongen ganska dåligt med bara två vinster av sina sex första matcher. Men sen dess så har man vunnit fyra av sina sju senaste och kryssat två. Man har alltså bara förlorat en match på sina sju senaste och på hemmaborg har man varit otroligt stark hittills. Sex vinster av sju möjliga har man hemma på Tele2 Arena och mot ett svagt Varbergs som kommer på besök så pekar allt mot att det blir en sjunde vinst på hemmaborg.

 

Varbergs BoIS

Bottenlaget Varbergs kommer till matchen fortsatt utan en vinst i ligan och nu mot det starkaste hemmalaget i serien så förväntar man sig nog att förlora även här. Man åkte på stryk i sin träningsmatch, man hade den 22:a juni mot Elfsborg med hela 6-1 vilket nog inte stärkte självförtroendet innan denna match. I ligan så har man torskat sex av sina sju senaste matcher.

 

Speltips

Djurgården ska bara vinna denna match, sex vinster av sju möjliga på hemmaplan och nu tar man sig an bottenlaget Varbergs som inte vunnit en enda match hittills. Speltipset blir Djurgården -1.5 till 1.57 hos Leovegas.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.