Innan vi går på helg så ska vi spana in säsongens sista hemmamatch för Sassuolo och säsongens sista bortamatch för Fiorentina som gästar Mapei Stadium under fredagskvällen. En på förhand fartfylld och händelserik tillställning som ska bjuda på ett gäng mål samt hörnor.

Fredagens speltips blir en Bet Builder med fint spelvärde!

 

Statistiken lägger grunden

Det har blivit dags för säsongens sista Serie A-omgång och först ut är Sassuolo mot Fiorentina. Egentligen skulle matchen ha spelats på lördagen men i och med finalspelet i Conference League som väntar Fiorentina så fick man lov att flytta matchen till fredagen.

Som jag nämnde tidigare så ska vi förvänta oss en händelserik match innehållande både mål och ett gäng hörnor. Något som det tendera att göra när lagen drabbar samman. Ser vi till statistiken under de fem senaste matcherna så har det blivit totalt 16 mål och 49 hörnor.

 

Speltips

Mycket talar för att matchen slutar med ett resultat på minst 2-1 till något av lagen samt att matchen innehåller minst 9 hörnor. Om slår ihop spelen till ett så får vi ett riktigt fint spelvärde till schyssta oddset 2.70 hos Unibet.

Fredagens speltips blir Bet Buildern: Båda lagen gör mål: Ja + Över 2.5 mål + Över 8.5 hörnor

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.