Imorgon väntar fyra matcher i Allsvenskan och jag riktar fokus på den mellan BK Häcken och AIK som drabbar samman på Bravida Arena. Båda lagen har varit ojämna så här långt och har båda 17 poäng inför matchen.

 

BK Häcken

Hemmalaget kommer till matchen i svag form och har inte vunnit på fyra raka matcher där tre varit förluster. Efter 11 spelade matcher har man vunnit fem, kryssat en och förlorat fem och befinner sig inför matchen imorgon på 7:e plats. Imorgon har man en bra chans att bryta den svaga formen när det näst svagaste bortalaget i hela ligan kommer på besök.

 

AIK

Gästerna har samma poäng som Häcken men med en match mindre spelad. Man kommer till matchen med en vinst i bagaget men hade innan det tre raka förluster. Det är på bortaplan man haft det extra tufft hittills då man radat upp tre förluster och två kryss på fem bortamatcher. Det enda laget som varit svagare på resande fot än AIK är Västerås.

 

Speltips

Här tror jag vi kommer att få se en händelserik match med många mål. Det har blivit över 2.5 mål i 10 av Häckens 12 spelade matcher och i 7 av AIKs 11 matcher så här långt. AIK är dessutom det lag som släppt in flest mål av alla lag i hela Allsvenskan på bortaplan. Speltipset här blir över 2.5 mål i matchen till 1.56 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.