Det har blivit dags för semifinal i Europa League och vi har två riktigt spännande möten framför oss. En av dem är mötet mellan Marseille och Atalanta, matchen som också har mitt speltips för torsdagskvällen!

 

Två målglada klubbar

Två generellt målglada klubbar. Inte minst inom Europa League-spelet, utan också inom ligaspelet denna säsong. Marseille har noterats för totalt 26 mål efter sina 12 matcher i Europa League och 47 mål efter 31 matcher inom ligaspelet. Atalanta har 18 mål efter sina 10 Europa League-matcher och 61 mål på sina 33 ligamatcher.

 

Speltips

Torsdagens möte blir också det första mötet någonsin mellan Marseille och Atalanta. Matchen är därmed något mer svåranalyserad än vanligt eftersom att det inte finns någon inbördesstatistik att tillgå. Men jag tycker mig ändå ha hittat ett fint målspel med hjälp av lagens målglada statistik samt att både Marseille och Atalanta har en offensiv kraft som heter duga.

Jag tror att matchen slutar med ett resultat på minst 1-1 och spelar därför Båda lagen gör mål: Ja till oddset 1.72 hos ComeOn. Max 4 units.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.