På torsdag väntar ett London-derby när Chelsea tar emot Tottenham hemma på Stamford Bridge. Här är det viktiga poäng på spel för båda lagen då hemmalaget fortfarande har chans att sluta på 6:e platsen samtidigt som Tottenham jagar Champions League plats.

 

Chelsea

Hemmalaget kommer till matchen i svag form då man förlorat två av deras tre senaste matcher. Man har släppt in sju mål på deras två senaste och saker och ting ser inte ljust ut för Chelsea i nuläget. Dock är det två bra lag man mötte i dom två matcherna men sätter man inte försvarsspelet imorgon så kommer man bli riktigt straffade av Tottenhams vassa offensiv.

 

Tottenham

Gästerna förlorade deras senaste match som även den var ett London-derby mot Arsenal. Matchen slutade 2-3 till serieledarna vilket innebär att Tottenham nu är sju poäng bakom Aston Villa som sitter på den sista Champions League platsen. Dock har Tottenham spelat två färre matcher men då har man också bortsett från Chelsea, både Liverpool och Man City kvar att möta.

 

Speltips

Här riktar jag fokus på ett hörnspel som Chelsea löst i 3 av deras 4 senaste hemmamatcher och även i 2 raka inbördes möten mot Tottenham på hemmaplan. Chelsea snittar ganska exakt 6 hörnor per match på hemmaplan samtidigt som Tottenham i snitt släppt till 8 per match på bortaplan. Speltipset här blir att Chelsea över 5.5 hörnor till 1.68 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.