På tisdagen så har vi ett London-derby framför oss när Arsenal tar emot formsvaga Chelsea hemma på Emirates. Inget snack om saken att hemmalaget är klara favoriter att ta samtliga poäng här, speciellt nu när City har gått om i titelracet. Spännande match med viktiga poäng väntar!

 

Arsenal

Arsenal har nu gått fyra raka matcher utan vinst och har därmed tappat sin serieledning efter att Man City slog Fulham igår. Det innebär att denna match är otroligt viktig för Arsenal för att nu inte hamna för långt bakom Man City inför de kommande matcherna. Mot just tisdagens motståndare så har man ett bra facit med tre raka vinster och med tanke på gästernas form inför denna match bör Arsenal kunna ta samtliga poäng.

 

Chelsea

Chelsea har gått och blivit det mest formsvaga laget i hela ligan med fem raka förluster och åtta raka matcher utan vinst. Sist man vann var i mars när man slog Leicester med 1-3 och efter det så har det bara gått utför. I sina sju senaste matcher har man bara lyckats göra ett enda mål och det mesta tyder på att sviten fortsätter på tisdag.

 

Speltips

Viktiga poäng på spel för hemmalaget främst men även för Chelsea då man nog inte vill åka på ännu en förlust och halka ännu längre ner i tabellen. Jag tror på en ganska öppen match där båda lagen kommer vilja gå för mål. Jag väljer att spela på antal skott i matchen där jag hittat ett spel som suttit i tre av båda lagens fyra senaste matcher. Speltipset blir över 23.5 skott i matchen till 1.65 hos Leovegas.