Speltips

Söndagens speltips kommer från Ligue 1 och det är storfavoriten PSG som tar emot Lyon på Parc des Princes. Hemmalaget PSG ligger som vanligt i förarsätet av ligan. Man har 7 poäng tillgodo ner till jagade Marseille. Gästerna Lyon ligger på en svag 10e plats och har varit en besvikelse denna säsong. Man kryssar alldeles för många matcher för att ha en chans att utmana om titeln. Trots att tabellställningen skiljer sig rejält mellan lagen åt så tycker jag att man målar upp PSG som alldeles för stora favoriter i matchen med segeroddset 1.39.

PSG har nämligen inte alls spelat någon bra fotboll efter uttåget från Champions League. Man tog ”bara” en 1-2 vinst borta mot svaga Brest och nu senast förlust mot Rennes på hemmaplan med 0-2. Messi som blev utbuad framför hemmafansen och ett försvarsspelet som inte var något vidare. Det känns som det råder stora frågetecken kring klubben just nu. Vi spelar två spel i matchen. Spel 1: +1.5 Lyon till oddset 1.78. Spel 2: Över 2.5 skott på mål i matchen för Lyon till oddset 1.60 hos MrGreen.

Klicka på bilden för att få 3 st Free Bets och 10 Supersnurr.

 

PSG

Efter 28 spelade omgångar av ligan ligger Paris klubben på en första plats med raden 21-3-4 och målskillnad 68:28. Man ser återigen ut att vandra hem ligan denna säsong också. Dock som jag nämnde ovan har man inte spelat någon bra fotboll de senaste och att spela mot Lyon brukar innebära jämna matcher. Här kan man faktiskt tappa poäng i matchen på söndag.

 

Lyon

Les Gones L’OL ligger på en 10e plats i ligan med raden 11-8-9 och målskillnad 43:32. Trots återkomsten av Alexandre Lacazette har man inte gjort någon vidare säsong då man bara ligger på en 10e plats. Många trodde man skulle hitta laget i toppen av ligan denna säsong men så blev inte fallet. Lacazette har däremot gjort allt han kunnat för klubben där han står på 17 mål på sina 25 spelade matcher. Mot just PSG brukar man kunna bjuda upp till dans och skapa målchanser. Man blir också väldigt sällan överkörda och förlorar man blir det ofta med en uddamålsförlust.