Ett londonderby stundar när Tottenham välkomnar Crystal Palace. Ett Spurts som är lite ojämna & ett CP som har fått en ny tränare vilket kan resultera i nytändning för laget.

 

Tottenham

Tottenham eller “spurs” som dom kallas fortsätter att spela med väldigt hög energi genom sina matcher & väldigt sevärda denna säsongen. Men detta gör också att dom släpper in en hel del mål & det är ofta tempofyllda matcher som speglas av många frisparkar. Tottenham är laget som får med sig överlägset flest frisparkar i hela ligan. Kollar man resultaten så ser man också att inget lag håller igen när Spurts spelar hemma då dom inte har ett enda oavgjort. Nio vinster & fyra förluster visar facit hittills. Stora nyheten för Tottenham är att Richarlison är skadad vilket är ett avbräck då han har varit väldigt bra på senaste. Utöver de långtidsskadade så är högerbacken Porro på skadelistan, men detta gynnar vårt spel då Emerson ser ut att ta den platsen & får med sig fler frisparkar än Porro.

 

Crystal Palace

Crystal Palace eller “The Eagles” som dom kallas i England har varit ojämna hela säsongen vilket till slut ledde till att Hodgson fick lämna. Vi hittar Eagles på en 13:e plats vilket inte är så dåligt, men med truppen & deras offensiv så förväntar man sig mer. Hodgson spelade väldigt tråkig & defensiv fotboll, vilket inte gynnar spelare som Eze & Olise som är deras bästa spelare. Kikar man på Xg så har Palace tredje lägst Xg i hela ligan vilket talar sitt klara språk. Oliver Glasner är den nya tränaren som senast bossade i Frankfurt 2023. Glasner ska vara en rakare & offensivare tränare & detta bör ge en nytändning till laget. Skadeläget ser bra där trion Andersen, Eze & Hughes är tillgängliga igen.

 

Speltips

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.

Tottenham får som sagt med sig flest frisparkar i hela ligan, det är londonderby, tränarbyte i Palace samt att Brooks som snittar 22.87 frisparkar dömer matchen. Mitt speltips är självklart & det skrivs Crystal Palace över 11.5 utförda fouls till 1.70 hos Casumo.