Imorgon är det i vanlig ordning fullspäckat med Premier League och jag riktar fokus på serieledarna Liverpool som besöker City Ground och Nottingham Forest. Viktig match för båda lagen då hemmalaget kämpar för att hålla sig kvar medan gästerna såklart vill behålla serieledningen. 

 

Nottingham Forest

Hemmalaget har det kämpigt just nu och inför matchen ligger man på 17:e plats med bara fyra poäng ner till strecket. Med bara en vinst på deras sex senaste ligamatcher är formen allt från bra och inför matchen imorgon är det inte myckekt som talar för att man tar poäng. Man spelade senast i FA-cupen tidigare i veckan när man förlorade mot Man United med 0-1 och Nuno Espirito Santo lär ställa upp med nästan samma startelva imorgon som man hade mot United.

 

Liverpool

Även Liverpool spelade i onsdags när man slog ut Southampton ur FA-cupen efter en 3-0 vinst. Till skillnad från Forest så roterade Klopp en hel del på sin startelva så Liverpool lär vara snäppet mer utvilade imorgon. Liverpool kommer till matchen med fem raka vinster och sju vinster på deras åtta senaste och detta är en match man bara ska vinna.

 

Speltips

Här får Harvey Elliott förtroende då han med störst sannolikhet kommer att starta imorgon med tanke på Liverpools långa skadelista. Elliott har löst minst ett skott på mål i fyra raka matcher och även i sex av hans åtta senaste. Senast mot Nottingham hade han hela tre skott på bara 32 minuter, dock inget på mål. Men imorgon kommer han behöva ta på sig mer ansvar tillsammans med Diaz och Gakpo som troligen också startar där uppe ifall att Liverpool ska få med sig samtliga poäng. Speltipset här blir alltså Elliott över 0.5 skott på mål till 1.62 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.