Torsdagen bjuder på full omgång i SHL och det är dags att ta revansch på ligan efter tisdagens fiasko. Jakten efter viktiga poäng fortsätter för flera lag och inte minst för Leksand och HV71 som drabbar samman under torsdagskvällen.

 

Positiva målsiffror

HV71 fortsätter att vara formstarka och senast i tisdags förlängde man både den fina formen och poängsviten när man hemma besegrade Rögle med 5-2. Inför torsdagens omgång så hittar vi Jönköpingslaget mitt i ingenmansland, på 12:e plats och kniven är minst sagt mot strupen.

Vad gäller de Leksand så är formen något sämre. Senast en ordentlig kalldusch borta mot Timrå när man förlorade med 4-1. Även hos de blåklädda så är poängen otroligt viktiga och jakten efter att säkra en slutspelsplats fortsätter. I skrivande stund har Leksand 7:e platsen i tabellställningen.

Både HV71 och Leksand är inte de målgladaste lagen i ligan men absolut inte heller de målsnålaste. Ett bra intyg på detta är säsongens M/M för lagen, snittmål per match.

  • HV71: 5.3
  • Leksand: 5

 

Speltips

Sett till båda lagens tabellsituation, senaste matcher och M/M så talar mycket för att torsdagens match blir en målglad sådan. Jag säger minst fem mål och klickar Över 4.5 mål i matchen till oddset 1.67 hos SpeedyBet.

 

Inget konto hos SpeedyBet? Klicka på bilden & få upp till 1000 kr i bonus.