Under natten till onsdag så bjuds det på elva spännande NHL-matcher. Matchen som får extra uppmärksamhet är back-to-back mötet mellan formsvaga New Jersey Devils och formstarka Toronto Maple Leafs. Senast 6-4 till Maple Leafs och jag tror på en liknande tillställning även inatt!

 

Bäst i spelformen

Formstarka Toronto Maple Leafs går som tåget och med fyra raka vinster i bagaget kan vi konstatera att klubben mår bra. Tillsammans med Florida Panthers och Carolina Hurricanes så är man det formstarkaste laget i Eastern. Senast besegrade man New Jersey Devils med målglada 6-4 och detta under tisdagsnatten.

Där innan har man radat upp med ytterligare tre vinster, dock inte mot några jätteklubbar men vinst är vinst. Poängen har kommit från Detroit Red Wings, Anaheim Ducks och New York Islanders.

I Powerplay trivs Toronto Maple Leafs väldigt bra, faktiskt så bra att man är effektivast i hela NHL i spelformen. Efter 41 matcher så har man PP% 31.0 och PP GF 36.

  • PP% = Powerplay-procent
  • PP GF = Gjorda Powerplaymål

 

Speltips

Toronto Maple Leafs kommer till nattens back-to-back möte som storfavorit. Oddsmakarna är helt rätt ute och i princip allt talar för en halvsvettig bortaseger. Detta tillsammans med bortalagets lovande Powerplay-siffror lägger grunden för nattens speltips. Jag tror stenhårt på ett gäng mål för det blåa och att minst ett är ett Powerplaymål.

Onsdagens speltips från NHL blir Antal mål i Powerplay bortalag: Över 0.5 till oddset 1.70. Spelet finns bara hos Betsson, NordicBet och Betsafe. Jag rekommenderar rygg hos Betsson!