På lördagen har vi en riktigt härlig match på kvällen mellan Newcastle och Manchester United som ska slåss om tre viktiga poäng. Inför matchen är det hemmalaget som står som favoriter och med all rätt, man har redan slagit United denna säsong och man vann även på St James’ Park förra säsongen med 2-0.

 

Newcastle

Hemmalaget var i tisdags i Paris och tog sig an PSG i den 5:e omgången i Champions League. Det såg länge ut som att man skulle få med sig samtliga poäng hem men så blev det inte då PSG fick en straff i 98:e matchminuten som Mbappe satte dit. Nu väntar ännu en tuff match då man tar sig an ett Man United som vunnit tre raka ligamatcher. Men på St James’ Park så bör Newcastle kunna vinna precis som man gjorde förra säsongen.

 

Manchester United

Man United spelade senast igår, även dom i CL när man tog sig an Galatasaray i en otroligt viktig match. United ledde två gånger med två mål men tappade båda dom ledningarna och matchen slutade tillslut 3-3. Inget bra resultat för Man United som nu kommer måsta vinna mot Bayern i den sista omgången för att ha chans att gå vidare. United har inför denna match mot Newcastle tre raka vinster i ligan men mot betydligt sämre motstånd än vad som väntar på lördag. Med tanke på att man får en dags mindre vila tillsammans med att man spelar på bortaplan så har jag svårt att se United ta poäng här.

 

Speltips

Väljer att ställa mig med hemmalaget inför denna match då Newcastle har varit riktigt bra på hemmaplan denna säsong och har vunnit mot bland annat Chelsea, Arsenal, Man City och PSG. Man har dessutom redan vunnit mot United denna säsong med hela 0-3 på Old Trafford och slog dom förra säsongen med 2-0 på St James’ Park. United kommer dessutom till matchen med en dags mindre vila än Newcastle så det mesta pekar mot att det blir tre poäng för hemmalaget. Speltipset blir att Newcastle vinner till 1.96 hos Betinia.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.