Lördagen bjuder på en toppmatch i form av Tottenham mot Manchester United i den andra omgången i Premier League. Tottenham som kryssade sin första match mot Brentford medan Man United tillslut vann mot Wolves med 1-0. Viktiga poäng på spel!

 

Tottenham

Som vi vet om så är Tottenham nu utan Harry Kane och det ska bli otroligt intressant att se hur denna säsong slutar för deras del. Man har hunnit spela en match utan Kane och den slutade 2-2 mot Brentford på bortaplan. Efter bara en match spelad för detta “nya” Tottenham så är det alldeles för tidigt att dra några slutsatser huruvida det kommer gå för dom denna säsong. Men det ska bli minst sagt intressant att se dom mot Man United på lördag.

 

Manchester United

Man United förväntade sig nog inte att deras öppningsmatch skulle bli lika tuff som den blev när man tog sig an Wolves hemma på Old Trafford. Wolves stod emot bra och skapade även sina egna chanser i matchen men Man United gjorde tillslut 1-0 via Varane och matchen slutade med dom siffrorna. Nu väntar en tuffare match för Man Uniteds del men mot just Tottenham så har man gjort bra ifrån sig på sistone. Fem raka matcher utan förlust och även två av tre vinster på bortaplan.

 

Speltips

Spännande match väntar, två lag som på förhand ska vara med och slåss om CL-platserna varje säsong men efter förra säsongen så har Tottenham enorm press på sig att prestera i år. Jag tror vi kommer få se en händelserik och fartfylld match, som det varit de senaste gångerna dessa två lag mött. Speltipset blir över 2.5 mål i matchen till 1.63 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.