Den sista matchen ut på lördagen är mellan Manchester City och Newcastle. Riktig toppmatch som väntar på Etihad Arena och viktiga poäng på spel dessutom. Det stod klart igår att Man City kommer bli utan Kevin De Bruyne i ungefär fyra månader och det återstår att se hur det kommer att påverka deras prestationer framöver.

 

Manchester City

City vann förväntat sin öppningsmatch i fredags mot nykomlingen Burnley med 0-3. Dock så klev De Bruyne ut efter att ha skadat sig och det stod klart igår att han kommer att vara borta i fyra månader. Riktigt tungt avbräck för de regerande mästarna såklart men om det är något lag som nog kommer klara sig bra utan en av deras stjärnspelare så är det Man City. På lördag väntar Citys första tuffa test när ett vasst Newcastle kommer på besök.

 

Newcastle

Gästerna hade en riktigt bra öppningsmatch när man slog Aston Villa med hela 5-1 på hemmaborg. Newcastle kommer definitivt vilja vara med och slåss om CL-platserna denna säsong med och det tror jag verkligen att de kommer att vara. Nu väntar en tuff bortamatch för deras del och det är i sådana här matcher man kommer behöva ta poäng för att sluta i toppen. Men mot de regerande mästarna blir det nog svårt och det fick man se förra säsongen när man föll med 2-0 på Etihad.

 

Speltips

Viktiga poäng på spel på lördagen när två lag som kommer att vara med i toppstriden möts. De regerande mästarna blir utan De Bruyne vilket såklart är ett stort avbräck för deras del. Gästerna kommer till matchen med högt självförtroende efter att man slog Aston Villa med hela 5-1 i deras första match. Speltipset till denna blir över 2.5 mål i matchen till 1.70 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.