En mindre rolig start på den nya veckan efter att varken CL-reken eller MLS-rek hittade hem. Vi glömmer dem och blickar istället framåt. Fokus ligger nu på fredagens speltips som är ett riktigt guldkorn från danska Superliga!

 

Lovande statistik

Nu var det visserligen ett tag sedan lagen spelade mot varandra. Senaste mötet var i en vänskapsmatch under förra sommaren. Det var FC Köpenhamn som visade sig vara starkast och vann matchen med 3-1. Som vanligt bjöd man publiken på en riktigt underhållande uppvisning i form av mycket mål, något som är väldigt vanligt när man spelar mot varandra.

Nedan följer resultat från de fem senaste matcherna mellan lagen.

  • FC Köpenhamn – Lyngby: 3-1
  • Lyngby – FC Köpenhamn: 2-2
  • FC Köpenhamn – Lyngby: 4-2
  • Lyngby – FC Köpenhamn: 2-2
  • Lyngby – FC Köpenhamn: 1-4

 

Speltips

Vi ska absolut ha i åtanke att ovanstående resultat inte är dem färskaste. Dock skulle jag ändå säga att dem är av värde till spelvalet då den här säsongens spelartrupp hos lagen är bättre vad gäller offensiv kraft jämfört med innan.

Att fredagens match på Lyngby Stadion slutar med minst tre mål tror både jag och statistiken stenhårt på. Därför höjer jag insats och skickar in 4 units på spelet Över 2.5 mål i matchen. Bäst odds hittar jag hos Spelbolag som har Kambi, 1.70. Jag lirar hos LeoVegas.