Äntligen är italienska Serie A tillbaka och självklart ska vi vara med redan från premiäromgången! Vi riktar blickarna mot lördagens matcher och matchen mellan Empoli och Verona där ett klassiskt målspel klickas.

 

Målglad historik

Såhär i början av en ny säsong så är det oftast något mer svårspelat jämfört med mitten/slutet av en säsong. Trots detta så tycker jag mig ändå ha hittat ett spelval med schysst värde. Ett spel där historiken mellan lagen spelar stor roll men också vad gäller båda lagens värvningar inför säsongen.

Spelet som är ett målspel har gått in i 5 av 5 senaste matcher mellan lagen. Lägg därtill att Empoli lirat spelet i 4 av 5 senaste matcher och Verona 3 av 5 senaste matcher.

Som jag nämnde så är också lagens värvningar inför säsongen intressanta och något som ger spelet ännu bättre förutsättningar. Några av värvningarna följer nedan:

  • Riccardo Saponara (Fiorentina till Verona)
  • Jordi Mboula (Racing Santander till Verona)
  • Gianluca Caprari (Monza till Verona)
  • Giovanni Simeone (Napoli till Verona)
  • Giovanni Crociata (Cittadella till Empoli)

 

Speltips

Målspelet jag snackar om är givetvis att båda lagen ska göra varsitt mål. Lördagens speltips blir därför Båda lagen gör mål: Ja till oddset 1.89 och klickas hos ComeOn! Med hänsyn till att detta är säsongens första match så rekommendera jag inte mer än 3 units.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.