EM-kvalet fortsätter även nästa vecka där vi har några intressanta matcher framför oss. Fokuset här blir på matchen mellan Frankrike och Grekland som i nuläget ligger 1:a och 2:a i grupp B. Inget snack om saken vilka som kommer till matchen som stora favoriter, och med hemmaplan dessutom så bör detta bli tre enkla pinnar för Frankrike!

 

Frankrike

Frankrike har börjat EM-kvalet starkt vilket också var väntat då man på förhand var favoriter att vinna denna grupp. Men då man har Nederländerna i gruppen så har man inte råd att tappa poäng mot de sämre lagen i gruppen. Men tre av tre vinster har man inför deras fjärde match på måndag mot Grekland. Noll insläppta mål dessutom och vinsten som sticker ut mest är givetvis den mot Nederländerna som man vann med hela 4-0. Mot Grekland på hemmaborg förväntar jag mig att det blir fyra av fyra vinster.

 

Grekland

Grekland slog Irland i deras senaste match vilket var otroligt viktigt för deras del om man vill ha någon chans alls att gå vidare. Nu inför matchen mot det bästa laget i gruppen så kommer man garanterat att spela lågt och hoppas på att kunna kontra in en kasse, annars är det fasta situationer som också kan vara ett vapen för grekerna. 

 

Speltips

Frankrike givna favoriter som sagt och Greklands uppgift blir att försöka hålla nollan så länge som möjligt för att förhoppningsvis få med sig ett poäng. Frankrike har noll insläppta mål på deras tre spelade matcher i kvalet och jag tror att den sviten fortsätter även imorgon. Speltipset blir att båda lagen inte gör mål till 1.72 hos Expekt.

 

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!