Imorgon ska även England försöka ta sin fjärde raka vinst i EM-kvalet när man tar emot Nordmakedonien. England som sitter på första plats efter tre spelade matcher med nio poäng ser ut att vinna denna grupp, precis som väntat. 

 

England

På förhand så var det tydligt att det skulle stå mellan England och Italien om vem som skulle vinna denna grupp. Men efter att England slog Italien i den första omgången på bortaplan dessutom så ser det redan nu ut att bli England som vinner denna grupp. Man har efter det vunnit med 2-0 mot Ukraina och med 0-4 mot Malta, två enkla matcher jämfört med den mot Italien. Imorgon talar allt för att det blir fyra av fyra vinster för England.

 

Nordmakedonien

Gästerna kommer till matchen med en förlust i bagaget mot Ukraina där man föll med 2-3. Man vann dock sin första match med 2-1 mot Malta vilket inte är så mycket att hänga i granen. Imorgon väntar en tuff match för Nordmakedonien som inte har mycket att komma med och målet blir väl att hålla ner siffrorna.

 

Speltips

Givna favoriter i denna match är såklart England och jag väljer att ställa mig med hemmalaget i denna match. Man har löst spelet jag valt i sina två senaste matcher och jag tror man gör det igen imorgon. Speltipset blir att England vinner och håller nollan till 1.52 hos Leovegas.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.