Imorgon är det dags för den sista omgången i Premier League, det kommer att bli en spännande sådan då ligatiteln ska avgöras. Manchester City tar sig an West Ham hemma på Etihad där det är vinst som gäller för att vara säkra på att ligatiteln ska bli deras för fjärde säsongen i rad.

 

Manchester City

City gjorde jobbet tidigare i veckan mot Tottenham då man vann med 0-2 efter en trög första halvlek. Nu är det bara en match kvar och vinner man imorgon så spelar det ingen roll hur det går för Arsenal, för då är ligatiteln säkrad. City har varit i liknande sits förut och jag ser inget annat utfall än att Man City gör jobbet även imorgon och vinner en fjärde rak Premier League titel.

 

West Ham

West Ham har inget att spela för inför den sista omgången och det tror jag kommer att synas. Frågan är bara hur länge man kan hålla nollan, men när första målet är insläppt så tror jag att det kan rinna iväg. Detta blir även David Moyes sista match som tränare för West Ham så kanske finns det någon glöd hos gästerna att försöka avsluta hans resa med klubben på ett så bra sätt som möjligt.

 

Speltips

Hemmalaget är såklart givna favoriter och med all rätt. Detta ska bara sluta på ett sätt och det är med Man City som vinnare framför hemmafansen. Här blir fokuset på Foden och Erling Haaland som jag tror kommer att steppa upp imorgon när det gäller som mest. Speltipset här blir Foden över 2.5 skott, över 0.5 skott på mål och Erling över 0.5 skott på mål till 1.50 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.