Vi är framme vid semifinalerna av NHL-slutspelet. Först ut är matchserien mellan Carolina Hurricanes och Florida Panthers där första rundan går av stapeln under natten till fredagen. Hemmalaget får förtroendet och står därmed för fredagens speltips.

 

Speltips

En på förhand riktigt bra semifinal när Carolina och Florida ska göra upp om en finalplats. Den bästa av de två semifinalerna om du frågar mig. Även om jag håller Carolina som något mer favoriter i denna matchserie så ska vi absolut inte räkna ut de formstarka Florida-katterna – kan mycket väl gå till match sju.

Ett vinnarspel är därför inte att föredrar utan istället mjukstartar vi denna matchserie med ett målspel signerat av hemmalaget. Mycket talar för att Carolina fixar minst 3 mål under den första rundan. Inte minst för deras starka statistik mot just Florida utan också för deras senaste siffror vad gäller gjorda mål.

Fredagens speltips blir därför Antal mål för Carolina Hurricanes: Över 2.5 till oddset 1.60 hos Leovegas. Inget konto hos Leovegas? Missa inte erbjudandet nedan!

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.