Speltips

Söndagens speltips kommer från Premier League där Manchester United tar emot Leicester hemma på Old Trafford denna söndagseftermiddag. Det är två klubbar som kommer till söndagens match med en fin form i bagaget och här känns det som att det kommer smälla till i bådas nät. Vi spelar Båda lagen gör mål: Ja.

Casumo-Speltips-Bonus-Freebet
Klicka på bilden för att spela riskfritt och få pengarna tillbaka om båda lagen inte gör mål

 

Manchester United

Man går in som stora favoriter i mötet mot Leicester vilket man har all rätt till. Laget har imponerat under tränarens Ten hags tid i klubben och han har gjort underverk med den en gång så framgångsrika klubb. Man har smugit sig uppåt i ligan till en tredje plats och att nu på allvar vara en utmanare till titeln då man bara har 5 poäng upp till Arsenal som dessutom tappa poäng senast mot Man City. Mycket talar alltså gott inför kommande ligaomgång och det finns väl egentligen bara en nackdel i United ögon. Man har nämligen ett tufft spelschema då man har match mot Barcelona i Europa League nu på torsdag. Vilket gör att gästerna Leicester får vila betydligt mer. Trots det tror jag på en hemmaseger men att båda lagen gör mål. Mitt utgångstips blir 2-1.

 

Leicester

Man inledde spelåret 2022/23 på ett bedrövligt sätt med flertalet förluster i rad. Laget låg så illa som på en nedflyttningsplats men har nu hittat formen och klättrat i ligan till en 13e plats. Senast vann man på ett imponerade sätt mot Tottenham med 4-1 och innan det 4-2 borta mot Aston Villa. 8 mål på sina två senaste framträdanden bådar gott för att man ska näta mot Manchester United som får mindre vila.