NHL står får måndagens kvällsunderhållning i form av åtta matcher, samtliga med schyssta sändningstider! Mitt fokus kommer att ligga på en av de senare matcherna, 22-mötet mellan Arizona Coyotes och Edmonton Oilers.

 

Tydlig favorit

Det råder ingen tvekan om att McDavid och hans Edmonton står som tydlig favorit när man gästar Arziona i Mullett Arena under måndagskvällen. Inte minst för hemmalagets usla form, en vinst på de tio senaste matcherna, utan också för den tydliga klasskillnaden som finns mellan lagen. Edmonton sitter därmed i förarsätet och mycket talar för en komfortabel bortaseger.

Ett vinnarspel är dock inte aktuellt, även fast det har ett okej spelvärde. Istället har jag valt att lägga fokuset på skottmarknaden med en lina signerat av gästerna. Ett spel som på förhand är snäppet vässare än raka tvåan och som dessutom betalar bättre!

 

Speltips

Edmonton är i skrivande stund ligans tredje skottgladaste lag med sitt snitt på 33.5 skott på mål per match. Detta tillsammans med att Arizona snittar 32.2 skott på mål bakåt per match gör spelvalet självklart!

Måndagens speltips från Mullett Arena blir Antal skott på mål av Edmonton Oilers: Över 33.5 till oddset 1.90 hos LeoVegas. Inget konto hos LeoVegas? Missa inte erbjudandet nedan!

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.