Det blev full pott igår från NBA där vi satte 3 av 3 spel och gick totalt + 7 units. Häng med för nästa spel inför kommande natt!

 

Speltips

Tisdagens speltips kommer från matchen Philadelphia 76ers – Chicago Bulls. Hemmalaget tågar på för fullt i ligan och är nu uppe i sex raka segrar. Gästerna däremot går det lite knackigt för då man bara vunnit en match på sina fyra senaste. Det beror såklart mycket på lagets skadebekymmer då man varit utan flera av sina viktigaste spelare i sina senaste matcher. Zach Lavine och Lonzo Ball sitter fortfarande båda på skador och missar nattens match medans Alex Caruso och Torrey Craig är tveksamma till start.

Mycket talar såklart för en bekväm hemmaseger inatt med tanke på formen man besitter samt att man kommer med en skadefri trupp till Wells Fargo Center. Oddset på en hemmaseger är dock inte relevant för mig med tanke på det låga oddset och istället blir fokuset på lagets största stjärna Joel Embiid.

Joel Embiid har nämligen gjort minst 34 poäng på sina 6 senaste och gått över linan relativt enkelt i dessa matcher. Vi spelar att Joel Embiid gör minst 32 poäng i matchen till oddset 1,60.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.