Söndagens speltips blir något utöver de vanliga när jag skickar in 5 units på mötet i Florence. En målglad drabbning när Fiorentina får besök av Sassuolo. En match som dukar upp för målkalas och målmarknaden är därför ett måste!

 

Målglada siffror

Båda klubbarna har spelat ett gäng målglada matcher den senaste tiden. Bagaget är fyllt med matcher innehållande minst tre mål sedan 20/11 för båda lagen. Målskillnaden är relativt balanserad, Fiorentina med 31:22 och Sassuolo med 28:26 efter säsongens 17 matcher.

I Fiorentina är det stjärnskottet från Serbien som dunkade in flest mål. Jag pratar givetvis om Dusan Vlahovic som med sina 15 ligamål leder skytteligan i Serie A. Hos Sassuolo är det Domenico Berardi som lyckats bäst hittills. Målkontot står på 8 hos Berardi.

 

Speltips

Här dukas det upp för målkalas och självklart ligger målmarknaden i rampljuset. Allt talar för att matchen slutar med minst tre mål och därför blir söndagens speltips Över 2.5 Mål i matchen till oddset 1.55 hos ComeOn. Unitsvalet är lika självklar som spelvalet, 5 units investeras, MAXBET!