Inatt väntar en mycket intressant match i NBA mellan Milwaukee Bucks och Dallas Mavericks. Bucks som spelade senast igår natt kommer inte vara lika utvilade som gästande Mavericks som inte spelat sedan natten till torsdag. Men med hemmaplan och med både Giannis och Dame friska så bör Bucks kunna lösa detta!

 

Milwaukee Bucks

Bucks spelade som sagt senast igår natt när man slog Hornets med hela 31 poäng och kunde därmed vila några startspelare en hel del. Giannis spelade inte ens 30 minuter och Dame spelade ganska exakt en halvtimme. Perfekt för Bucks med tanke på att en mycket tuffare match väntar redan inatt där både Giannis och Dame kommer behöva vara på banan mer.

 

Dallas Mavericks

Mavs kommer till matchen utvilade då man inte spelat sedan natten till torsdag och senaste nytt om Kyrie som missade deras senaste match är att han kommer vara tillgänglig till inatt. Mavs kommer alltså både utvilade och med Kyrie tillbaka på banan vilket innebär att man har otroligt goda chanser att vinna trots bortaplan.

 

Speltips

Väljer att rikta fokus på Luka Doncic inför denna match där jag tror han kommer göra en riktigt bra match inatt och försöka leda sitt Mavs till en tuff vinst här på bortaplan. Mot just Bucks har han gjort minst 26 poäng i sex raka möten och satt minst tre 3-poängare i fem raka. Speltipset här blir Luka Doncic över 25.5 poäng och över 2.5 3-poängare till 1.58 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.