Formen något sämre den senaste tiden tyvärr, men jag hoppas kunna hitta rätt inom kort och studsa tillbaka på den fina rushen som vi hade! Vi börjar med torsdagens speltips där jag tycker mig ha hittat två riktigt fina spel från matchen i Ängelholm!

 

Tydlig favorit

Formsvaga Linköping gästar Catena Arena och Rögle under torsdagskvällen med ett minst sagt svagt bortafacit. Faktum är att det bara är tabellgrannen Leksand som presterat sämre på bortais den här säsongen i hela SHL.

Linköping har bara vunnit 4 matcher av säsongens 17 bortamatcher. Något som verkligen inte ska vara tillräckligt för att hota Ängelholmslaget om poängen i deras hemmaborg. Ett Rögle som verkligen trivs framför hemmafansen. Raden 8-3-1-4 och målskillnaden 57:43 i Catena Arena hittills säger ganska mycket.

 

Speltips

Linköping har inte bara en usel bortastatistik utan formen ser också ut att vara påväg åt det sämre hållet. Jag ser inte mycket som talar för en bortaseger eller ett kryss, denna ska Rögle bara vinna.

Torsdagens speltips blir därför raka ettan, Rögle BK – Ordinarie speltid, till oddset 1.78 hos No Account Bet med 2 units som insats.

Kommer också att lira ett extraspel i matchen, spelet Först till 3 mål: Rögle BK. Spelet som finns hos Hajper till oddset 1.70 får 1 units.

 

Klicka på bilden för att hämta bonusen.