Vi rundar av veckan med ett spel från den spännande Nations League-finalen i De Kuip, Rotterdam. Ett formstarkt och rutinerat Kroatien ställs mot ett ungt och talangfullt Spanien. Här får Spanjorerna mitt förtroende!

 

Fartfyllda semifinaler i bagaget

Både Kroatien och Spanien tog sig vidare från semifinalerna genom spänning som varade in i det sista. Kroatien vann mot Nederländerna efter ett spännande förlängningsdrama där Luka Modric punkterade matchen med sitt straffmål i 116:e matchminuten. Spanien stod också för en rysare när man besegrade Italien med 2-1 efter ett sent och avgörande mål från Joselu i 88:e minuten.

Nu är det dags igen men den här gången ligger Nations League-titeln i potten. Likt hur semifinalerna utspelade sig, tillsammans med tidigare matcher mellan just Kroatien och Spanien, så är det mycket som talar för en fartfylld och händelserik final. Precis så som en final ska vara!

 

Speltips

Spanien förväntas vara det bollförande laget och styra matchen något mer än Kroatien. Detta tillsammans med att Kroatien mycket väl kan göra ledningsmålet samt att Spanjorerna länge varit en hörnstark nation gör hörnmarknaden intressant.

Mitt speltips för Nations League-finalen blir Antal hörnor för Spanien: Över 4.5 till oddset 1.75 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att hämta bonusen.