Speltips:

Onsdagens speltips kommer från den målrika ligan Superettan. Där Västerås SK får besök av målrika Jönköpings Södra IF denna Onsdagskväll. Här är det två lag som släpper in en hel del mål som ställs mot varandra. Hemmalaget med 16 mål insläppta på de 7 spelade omgångarna och Jönköping med 18 mål insläppta på lika många matcher. Dessutom gör gästerna en hel del mål framåt och snittar 2.1 mål per match. Vi spelar Över 2.5 mål i matchen.

 

Västerås SK:

Laget ligger efter 7 spelade omgångar på en 15e plats i ligan vilket är näst sist. Raden säger blyga 1-2-4 och målskillnad 7:16. Till dagens möte kommer man med en usel form och har 2 raka torskar i bagaget och totalt 8 mål insläppta på dessa. Försvaret är ett av de sämre i ligan och här finns det en hel del att jobba med. Västerås SK har spelat över 2.5 mål i 5 av 7 matcher.

 

Jönköpings Södra IF:

Smålänningarna ligger på 12e plats i ligan med lika många spelade omgångar. Man har raden 2-0-5 och målskillnad 15:18. Här är det ett lag som vet hur man gör mål då man snittar 2.1 mål per match och gjorde senast 5 mål mot Utsiktens BK. Likt dagens motstånd har man också problem att hålla tätt bakåt i sina matcher och släpper faktiskt in mest mål av alla lag i ligan. Totalt 18 mål insläppta och ett snitt på 2.5 mål per match. Med dessa siffror så är det inte konstigt att det varit målrika matcher för klubben. Jönköpings Södra IF har spelat över 2.5 mål i 7 av 7 matcher. 

 

Units 8/10: