Ny vecka betyder nya speltips! Vi börjar med måndagens speltips som äger rum redan inatt där fokuset ligger på mötet i Bridgestone Arena. Det är Preds som tar emot formstarka St. Louis och här bjuder jag på ett poängspel. Stekheta Buchnevich får förtroendet!

 

Speltips

Gästande St. Louis Blues är i skrivande stund Westerns formstarkaste lag tillsammans med Canucks och AVS. Formen är även het hos flera spelare i truppen, bland annat för Tarasenko och Buchnevich. Pavel Buchnevich har spelat ruskigt starkt den senaste tiden och bokstavligen öst in poäng. Under lagets senaste match noterades han för 3 poäng.

Preds har varit svajiga under sina senaste matcher. Detta tillsammans med att St. Louis och Buchnevich mår förbannat bra lägger grunden för spelvalet. Det är mycket som talar för att den ryska poängmaskinen fyller på poängkontot under natten och därför är poängmarknaden ett måste!

Måndagens speltips blir Pavel Buchnevich Över 0.5 poäng till fina oddset 1.62 hos Hajper!

 

Inget konto hos Hajper? Goda nyheter! Rygga spelet med 500 kr via vår kampanjlänk och få pengarna tillbaka om spelet inte går in!

Hajper-Ultrabet-500kr