I den andra matchen på tisdagen så är det Napoli som tar sig an Milan i en match där man måste vinna. Napoli förlorade oväntat den första matchen med 1-0 efter en frustrerande match för Serie A:s serieledare. Man var det bättre laget fram till att Milan tog ledning men sedan gick det utför. Man kommer dessutom vara utan Anguissa i denna match då han tog rött kort efter att ha fått två gula på bara fyra minuter. Spännande match!

 

Napoli

Hemmalaget är enligt mig det klart bättre laget inför matchen och bör kunna vinna med minst ett mål. Man var bra i den senaste matchen men efter att ha hamnat i underläge så fick man det svårt och speciellt efter att Anguissa blev utvisad. Som det ser ut nu så kommer Osimhen vara tillgänglig till denna match efter att ha missat den senaste på grund av skada. Han hoppade in i helgen mot Hellas Verona och hann även ha ett skott i ribban på hans 20 spelade minuter. Otroligt viktigt för Napoli om han kommer kunna starta för då kommer man verkligen ha goda chanser att vinna.

 

Milan

Gästerna vann senast mot Napoli när man mötte dom på bortaplan med hela 0-4. Det var dock i ligan och jag tror absolut inte att det blir samma siffror denna gång. Milan kommer att få det tufft och jag tror man kommer att gå för att hålla sin ledning matchen ut. Napoli kommer att komma i full fart redan från start och får man inte in ett mål innan halvtid så kommer Milans chanser att se bra ut.

 

Speltips

Jag väljer att bygga ihop ett spel till denna match med då jag utgår från att Milan kommer att ligga lågt och försöka hålla sin ledning. Jag tror att det kan bli en ganska passiv match i början trots att Napoli behöver minst ett mål, men samtidigt så vet man att man inte får släppa in ett tidigt heller. Speltipset blir att Napoli får flest hörnor och att det blir under 3.5 mål i matchen till 1.63 hos Leovegas.