I veckan är det dags för returmötena att spelas i Champions League och på tisdagen riktar jag fokus mot båda matcherna där vi börjar med Chelsea mot Real Madrid. De regerande mästarna kommer med en 2-0 ledning efter att ha varit dominanta i det första mötet, speciellt efter att Chilwell blev utvisad. Det är alltså allt eller inget för hemmalaget nu på Stamford Bridge!

 

Chelsea

Jag hoppas vi få se Chelsea släppa lös och verkligen gå för att försöka vinna denna match med minst två mål. Man har verkligen inget att hålla igen för och efter helgens förlust mot Brighton på Stamford Bridge så är man skyldiga sina fans en bra insats. Mot Brighton ställde man upp med ett lite annorlunda lag än vad man gjorde mot Real i det första mötet så det ska bli intressant att se hur Lampard väljer att ställa upp på tisdag.

 

Real Madrid

De regerande mästarna bör såklart kunna lösa detta utan vidare problem men i Champions League så kan allt hända. Jag tror dock att Real går vidare men kanske att man förlorar matchen med ett mål. I helgen mot Cadiz så kunde Ancelotti vila några startspelare då bland annat Vinicius och Kross inte ens var med i matchtruppen. 

 

Speltips

Svår match att tippa vinnare på då Chelsea måste gå för vinst medan Real kan spela på resultat. Jag väljer att bygga ihop ett spel till denna match som sitter i de fem senaste inbördes mötena. Speltipset blir under Chelsea flest hörnor (3-vägshandicap 3-0), under 12.5 hörnor i matchen och under 4.5 mål i matchen till 1.66 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!